Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kivitelezők képes leírás - Cserép.tlap.hu
részletek »

Kivitelezők - Cserép.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cserep.tlap.hu » Kivitelezők
Keresés
Találatok száma - 10 db
Ács-Tetőfedő Bt. - Délegyháza

Ács-Tetőfedő Bt. - Délegyháza

Vállalkozásuk mögött több generációs tapasztalat van, mely garanciát ad az általuk elvégzett munka után. Az ácsmunkához és tetőkészítéshez korszerű szerszámokkal, eszközökkel rendelkeznek. Nagyobb építőanyag gyártó cégek által szervezett konferenciákon, tanfolyamokon részt véve nyerik el az Ő ajánlásukat.

Ebele fedél - Nagyvázsony

Ebele fedél - Nagyvázsony

Munkáik minőségét szakképzett dolgozók alkalmazása, illetve több építőiparban jelenlévő gyártó által szervezett tanfolyamok folyamatos elvégzése biztosítja. (Bramac, Tondach, Velux, Creaton, Dörken, stb.) Munkájuk során mindig ügyelnek a határidőre elkészülő minőségi kivitelezésre. Kezdettől fogva nagy figyelmet fordítanak a szakszerű munkavégzéshez szükséges szerszámok, gépek beszerzésére, annak érdekében, hogy a rájuk bízott munkákat maradéktalanul el tudják végezni.

Lakáskarbantartás, felújítás-Miskolc

Lakáskarbantartás, felújítás-Miskolc

Vállalunk kisebb javítást és teljes felújítást egyaránt. Túlnyomórészt lakossági megrendelésre dolgozunk, de időnként céges kéréseket is teljesítünk. Szinte teljes szakember gárdával rendelkezünk, ezért széleskörű a profilunk. Tevékenységünket főleg Miskolcon végezzük, de a környékbeli települések lakóinak megkeresését sem utasítjuk vissza. A megrendelő kérésére segítünk a megfelelő anyag kiválasztásában beszerzésében és házhozszállításában. Nagy százalékban magyar termékekkel dolgozunk, melyeket sokszor kedvezőbb áron be tudunk szerezni.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Magyarfi és Társa - Kaposvár

Magyarfi és Társa - Kaposvár

Vállalják: komplett tetőszerkezetek kialakítását, meglévő tetőszerkezetek felújítását, javítását, faházak építését, lambériázást, hajópadló lerakását, komplett tetőtér kialakítását, galériák építését, válaszfalak, álmennyezetek építését, gipszkartonozást.

Megaron - Dombóvár

Megaron - Dombóvár

Cégük több évtizedes múlttal rendelkező családi vállalkozás. A hagyományos ácsipari szerkezetek mellett 1998 óta szeglemezes tetőszerkezeteket is gyártanak és építünk. A klasszikus ácsipari feladatokon túl a héjazati, a bádogos, az ereszkialakítás munkákat is igény szerint elkészítjük, szükség szerint az anyagokat is biztosítjuk.

Molnár Dávid - Gödöllő

Molnár Dávid - Gödöllő

Pályafutása alatt számos komplikált tetőszerkezettel és bonyolult megoldásokat kívánó feladattal találkozott, melyek erősítették azt a törekvését, hogy a szakmájában megjelenő újabb technikákat is alkalmazni tudja.

Ted-Ép Kft.

Ted-Ép Kft.

A Ted-Ép Kft. az alábbi tevékenységekkel foglalkozik: ácsmunkák, tető fedés, tető felújítás, tetőtér beépítés, horgany, horganyzott, és alumínium lemezből épület bádogozás, valamint ajtó-ablak csere, aljzat és homlokzat szigetelés.

Tóth Gergely - Göd

Tóth Gergely - Göd

Tóth Gergely Bramac tetőfedő rendszermester, Velux beépítőmester és Roto ajánlott beépítő. A tetőfedés során fontos, hogy 'lélegző' tetőt készítsünk. A megfelelő alátéthéjazat, a légrés, a be és a kiszellőzésen, illetve a porhó elleni védelmen múlik a tetőfedés minőségének a nagy része. Minden esetben egy nagy múltú tetőcserép gyártó cserepeit vásároljuk meg, hogy az esetlegesen előforduló garanciális problémánkat, akár 25 év múlva is érvényesíteni tudjuk. A tetőfólián se spóroljunk, hiszen azt nagyon költséges kicserélni, ha probléma adódik vele. Le kell venni a cserepet, a lécezést, az ellenlécezést és csak ezután férünk hozzá a tetőfóliához.

Vámos József

Vámos József

A vállalkozás fő kivitelező tevékenységei: új tetők készítése, régiek felújítása, tetőfedés, lambériázást, tetőtérbeépítés, hőszigetelés, gipszkarton szerelés, tetősík ablakok utólagos behelyezése, lépcső, kanyarlépcső és födémzsaluzás, faépítmények készítése és mindennemű ácsmunka. 35 éves szakmai gyakorlat, garancia, megbízhatóság!

Hirdetés
Varga Imre - Győr

Varga Imre - Győr

19 éves tapasztalattal rendelkezik. A tetőfedéshez elengedhetetlen, mindennemű szerszámokkal, speciális gépekkel, szakértelemmel a birtokomban, azon dolgozik, hogy ön az elégedett megrendelői táborába tartozzon.

Tuti menü