Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cserép linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Cserép képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: cserep.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 76 db
 Schiedel kémény

Schiedel kémény

A Schiedelshopnál a legkedvezőbb akciós áron vásárolhatja meg Schiedel kéményét, melyet az ország egész területén díjmentesen házhoz szállítunk. Kéményeinkre 30 év garanciát biztosítunk. A SchiedelShop kéményáruház üzemeltetője a Piramis Építőház Kft. az elmúlt években több alkalommal is elnyerte az év Schiedel-kémény márkakereskedője címet. Itt működik az első és jelenleg egyetlen online Schiedel-kémény konfigurátor ahol önállóan összeállíthatja az igényeinek megfelelő Schiedel kéményt Nálunk a legkedvezőbb akciós áron vásárolhatja meg Schiedel kéményét

A cserépkályha építés

A cserépkályha építés

Külső rétegét mázas csempe alkotja, amely végtelen szín- és formaválasztékban kapható. A tűzteret, a kályhabelsőt samott téglával rakjuk ki, ami szintén agyag, kétszer kiégetett tégla. Jellemzője a rendkívül nagy hőállóság és hőtartó képesség.

Ács-Tetőfedő Bt. - Délegyháza

Ács-Tetőfedő Bt. - Délegyháza

Vállalkozásuk mögött több generációs tapasztalat van, mely garanciát ad az általuk elvégzett munka után. Az ácsmunkához és tetőkészítéshez korszerű szerszámokkal, eszközökkel rendelkeznek. Nagyobb építőanyag gyártó cégek által szervezett konferenciákon, tanfolyamokon részt véve nyerik el az Ő ajánlásukat.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Almansa Tetőcserép

Almansa Tetőcserép

Az Almansa Tetőcserép Kft. a francia Imerys és Koramik, a spanyol Collado és Tejas Borja valamint a német Nelskamp Dachziegelwerke agyag tetőcserép gyártók kizárólagos hazai importőre. A fenti cserépgyártók nagy hangsúlyt fektetnek az agyagcserepek alapanyágának kiválasztására, az agyag gyártásra való előkészítésére illetve maga a cserép préselésére és kiégetésére.

Altek Kft.

Altek Kft.

A tégla nemcsak a falakat alkotja, szinte nincsen a háznak olyan szeglete, ahol burkolatként ne mutatna jól. Legyen az a pince boltíve, a nappaliban a kandallót övező fal vagy a külső homlokzatburkolat.

Azzurro tetőcseréprendszer

Azzurro tetőcseréprendszer

Az Azzurro tetőcserép márka az elmúlt években a legnagyobb kihívója és alternatívája lett az elterjedt, különböző mediterrán típusú, gyártmányú betoncserepeknek. Minőségben ugyanazt nyújtjuk, mint versenytársaink, áraink azonban lényegesen alacsonyabbak és elérhetőbbek. Minderre biztosíték a minőség és a vevők igényeinek maximális szem előtt tartása.

Bádogos Centrum - Győr

Bádogos Centrum - Győr

Cégük 1998-ban magánvállalkozásként indult, majd Bádogos Centrum Kft folytatja kivitelezői és kereskedelmi tevékenységét. Társaságuk fő profilja különböző alapanyagokból /alumínium, színes alumínium, horganyzott, horgany, vörösréz, acél/ készült csatornarendszerek /Lindab, Ruukki, Zambelli, Prefa/ és tartozékaik, egyéb bádogos kiegészítők /kézi szerszámok, korctömítő/ forgalmazása és kivitelezése.

Betoncserép története

Betoncserép története

Gondolta volna? A beton felhasználása, mint fedőanyag, az ókorig nyúlik vissza. A közel 2000 éves római Pantheon tetejét is betonból készítették. A technológia azóta sokat fejlődött.Számtalan adalékanyaggal növelik a betoncserepek ellenálló képességét.

Biró Csempe (Üröm, Budapest)

Biró Csempe (Üröm, Budapest)

Kiváló minőségű anyagokból készült cserépkályhák, a Biró-Art-Ker. Bt forgalmazásában. Szakembereik több éves szakmai tapasztalattal végzik a cserépkályhák építését. Rengeteg fajta, egyedi cserépkályhát építenek, rövid határidővel. Kedvező árakon lehet megvásárolni termékeiket, melyekre hosszú távú garanciát biztosítanak. A cserépkályhák mellett kandallókat, kályhacsempéket, kályhaajtókat, kandallóbetéteket és egyéb kellékeket is forgalmaznak. Cégük a III. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Hirdetés
Bramac cserép

Bramac cserép

Összehasonlítva más tetőfedőanyagokkal a betoncserepek szilárdsága az idők folyamán folyamatosan növekszik, így hosszú évtizedeken át képesek elviselni a szélsőséges időjárási hatásokat. Bramac tetőrendszereket rendszeresen tesztelik Európa legnagyobb szélcsatornájában, Németországban. Az eredmények bizonyítják: a Bramac tetők szélsőséges időjárás esetén is a legmagasabb védelmet nyújtják.

Creaton tetőcserepek

Creaton tetőcserepek

Creaton tetőcserép - kiváló minőségű égetett kerámia tetőcserép 50 év garanciával. Új tetőfedéseknél, felújításoknál, építkezőknek és kivitelezőknek egyaránt kijár a csúcsminőség, melyet a Creaton tetőcserepek nyújtanak.

Csaszkókályha

Csaszkókályha

A tél és a hideg ne jelentsen gondot többé az ön számára! Egy igényes cserépkályha, kandalló, és Búbos kemence kivételes dísze lehet az otthonunknak. Egy kályha kivitelezése minden esetben alapos és hozzáértő építőkkel készül. A vállalkozásunk cserépkályha, kandalló, búbos kemence, és kerti grill építésével, és karbantartásával foglalkozik az ország egész területén belül. Egy ingyenes felmérés és tanácsadás keretében árajánlatot adunk, és utána az ön kezében van a döntés! A weboldalunkon minden lényeges tudnivalót megtalál, mindemellett hangulatos fényképek adnak kedvet az általunk megépített kályhákhoz!

Cserép

Cserép

A cserép nem más mint égetett agyag. Régebben mindennapi használati tárgyak (kancsók, kupák) készültek belőle, ma leginkább virágcserepek, és kisebb virágládák, tetőcserepek, valamint dísztárgyak készülnek belőle.

Cserép Centrum

Cserép Centrum

A Hofstädter Építőanyag Centrum Kft. egy folyamatosan fejlődő vállalt, mely értékeinek megőrzésével és folyamatos szakmai kompetenciájával szolgálja ki vásárlóinak igényeit. A közel 200 főt foglalkoztató Hofstadter cégcsoport egyes tagjai külön álló gazdasági társaságként működnek. A vállalat csoport felépítését tekintve a külön álló cégek egymáshoz közel álló, építőiparral kapcsolatos tevékenységeket folytatnak.

Cserép fedés

Cserép fedés

Ha a házak ablakait a szemnek neveztük, akkor a tetőt a frizurának, hajzatnak mondhatjuk. Ahogy egy nő szépségének fontos része a szeme és a haja, ugyanúgy ház teteje is annak megítélésében igen fontos szerepet játszik.

Cserépfedés előnyei

Cserépfedés előnyei

Cserépfedés előnyei: hagyományos építőanyag évezredek óta bevált és mégis nagyon modern (először az etruszkok használtak agyag tetőcserepet kb. i.e. 800 évvel). Leghagyományosabb és legelterjedtebb tetőfedő anyag. Természetes alapanyagból készült környezetbarát...

CSERÉPKÁLYHA és KANDALLÓ Kft.

CSERÉPKÁLYHA és KANDALLÓ Kft.

Cserépkályha és kandalló építés, kályhacsempe, kandallóbetét, kályha ajtó forgalmazása. Honlapukon megtekintheti termékeinket, a cserépkályhától a kandallóig. Kályhacsempéink a klasszikustól a teljesen modernig minden átölel, színválasztékunk 40 alapszín illetve egyedi kérést is teljesítünk. Termékpalettánkon a kályhacsempétől a kandallóbetétig mindent megtalál az ehhez tartózó kiegészítőkkel együtt. vizes kandalló, kályha, tűztér, cserépkályha építés, kandalló építés, fatüzelés, olcsó kandalló, olcsó cserépkályha, kandalló, kemence, kályhacsempe, kandallóbetét, cserépkályha ajtó, vízteres kandalló, cserépkályha, modern kandalló, modern cserépkályha

Tuti menü