Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyártók képes leírás - Cserép.tlap.hu
részletek »

Gyártók - Cserép.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cserep.tlap.hu » Gyártók
Keresés
Találatok száma - 6 db
Altek Kft.

Altek Kft.

A tégla nemcsak a falakat alkotja, szinte nincsen a háznak olyan szeglete, ahol burkolatként ne mutatna jól. Legyen az a pince boltíve, a nappaliban a kandallót övező fal vagy a külső homlokzatburkolat.

Azzurro tetőcseréprendszer

Azzurro tetőcseréprendszer

Az Azzurro tetőcserép márka az elmúlt években a legnagyobb kihívója és alternatívája lett az elterjedt, különböző mediterrán típusú, gyártmányú betoncserepeknek. Minőségben ugyanazt nyújtjuk, mint versenytársaink, áraink azonban lényegesen alacsonyabbak és elérhetőbbek. Minderre biztosíték a minőség és a vevők igényeinek maximális szem előtt tartása.

Bramac cserép

Bramac cserép

Összehasonlítva más tetőfedőanyagokkal a betoncserepek szilárdsága az idők folyamán folyamatosan növekszik, így hosszú évtizedeken át képesek elviselni a szélsőséges időjárási hatásokat. Bramac tetőrendszereket rendszeresen tesztelik Európa legnagyobb szélcsatornájában, Németországban. Az eredmények bizonyítják: a Bramac tetők szélsőséges időjárás esetén is a legmagasabb védelmet nyújtják.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Leier

Leier

Rendkívül ellenálló legyen tomboló szél, zivatar, jégeső vagy hóvihar, a héjazat nagy szilárdsága és kellő súlya megvédi a tetőt az elemek pusztításától, stabilan ellenáll az egyre gyakoribbá váló szélsőséges időjárásnak.

RENOVA tetőcserép hivatalos webshopja

RENOVA tetőcserép hivatalos webshopja

RENOVA, a felújítás tetőcserepe! Mert rendkívül kedvező áron kapható, stabil és időtálló, szinte bármely tetőszerkezetre feltehető, magyar cserép. Minden érv a Renova tetőcserép mellett szól, mivel kifejezetten tetőfelújításra találták ki! Mert bármely ? még egy régebbi tetőszerkezet is ? elbírja. Mert a betoncserép az esőtől sem nehezül el, ugyanakkor időtálló és stabil tetőfedést biztosít. És nem utolsósorban azért, mert rendkívül kedvező áron kapható! A felújítók tetőcserepének megalkotása során az egyik elsődleges szempont a minőségi kompromisszumok nélküli kedvező ár volt. A közel egy évszázados tapasztalatnak, modern gyártási technológiának és a termékhez adott jól átgondolt szolgáltatásoknak köszönhetően ez sikerült is.

Tondach cserép

Tondach cserép

A kerámia tetőcserepek alapanyaga agyag. Környezetbarát gyártási technológia révén lélegző, porózus szerkezet alakul ki. A kerámiacserepek kiégetett anyaga kapilláris szerkezetű, melynek köszönhetően a nedvességet felveszik és azt gyorsan le is adják. Ezért fagyállóak és légáteresztőek.

Tuti menü