Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Forgalmazók képes leírás - Cserép.tlap.hu
részletek »

Forgalmazók - Cserép.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cserep.tlap.hu » Forgalmazók
Keresés
Találatok száma - 17 db
Almansa Tetőcserép

Almansa Tetőcserép

Az Almansa Tetőcserép Kft. a francia Imerys és Koramik, a spanyol Collado és Tejas Borja valamint a német Nelskamp Dachziegelwerke agyag tetőcserép gyártók kizárólagos hazai importőre. A fenti cserépgyártók nagy hangsúlyt fektetnek az agyagcserepek alapanyágának kiválasztására, az agyag gyártásra való előkészítésére illetve maga a cserép préselésére és kiégetésére.

Cserép Centrum

Cserép Centrum

A Hofstädter Építőanyag Centrum Kft. egy folyamatosan fejlődő vállalt, mely értékeinek megőrzésével és folyamatos szakmai kompetenciájával szolgálja ki vásárlóinak igényeit. A közel 200 főt foglalkoztató Hofstadter cégcsoport egyes tagjai külön álló gazdasági társaságként működnek. A vállalat csoport felépítését tekintve a külön álló cégek egymáshoz közel álló, építőiparral kapcsolatos tevékenységeket folytatnak.

Etyeki Tüzép Kft

Etyeki Tüzép Kft

Tetőcserép áruházunkban Bramac beton tetőcserepek széles választékát találja. Nem csupán betoncserepeket, hanem komplett tetőrendszert kínálunk, hogy így a legkiválóbb minőségű tetővel szolgálhassuk ki Önt. A Bramac beton tetőcserepeket áruházunkban akciós áron kaphatja meg, és az ország bármely településére házhoz szállítjuk. A Bramac minden egyes tetőcseréphez kínál hozzá színben és formában illő kiegészítő elemeket. Ezekkel a rendszerelemekkel lényegesen lerövidítheti a tetőfedés idejét, spórolhat a bádogosmunkán. A kiváló minőségű kiegészítőkkel fokozott biztonságban tudhatja otthonát, ugyanis az egymáshoz tökéletesen illeszkedő elemek meggátolják a beázást, szennyeződések bekerülését a beltérbe.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Huf-Bau

Huf-Bau

A Huf-Bau Franchise rendszer 36 telepből álló hálózatával áll az Önök rendelkezésére az ország különböző pontjain. A kizárólag hazai tulajdonú, az építőanyag-kereskedelemben a legnagyobb múltra visszatekintő partnereink fejlett vevőközpontú értékesítési rendszerrel várják mindazokat az egyéni vásárlókat, kivitelezőket és viszonteladókat, akik építkezéseiknél kiváló minőségre, korrekt árakra, segítőkész kiszolgálásra törekednek.

Kovács Tüzép Kft. - Építőanyag kis- és nagykereskedelem

Kovács Tüzép Kft. - Építőanyag kis- és nagykereskedelem

Cégünk egy hagyományosan működő családi vállalkozás. 1990-ben alakult, azóta folyamatosan fejleszti üzleteit és bővíti nagykereskedelmi hálózatát. Kül és beltéri padlóburkolatok széles választékával várjuk Önt! Meglátja nem fog csalódni! Mindent amire egy építkezéshez szüksége lehet, nálunk megtalál!

Léta-Ker Kft - Pécs

Léta-Ker Kft - Pécs

A Léta-Ker Kft. kínálatában megtalálhatóak kötőanyagok, különböző beton és kerámia falazóanyagok, födémrendszerek, beton és agyag cserepek, víz- és hőszigetelő anyagok, ömlesztett áruk, ragasztók, vakolatok és egyéb építőanyagok is.

MBK 2000 Kft

MBK 2000 Kft

Az MBK 2000 Kft. családi vállalkozásként alakult 2000-ben. A vállalkozás fő tevékenysége építőanyag kis- és nagykereskedés. Tevékenységük folyamatos fejlesztése és az évek során kialakult kapcsolati tőkéjüknek köszönhetően partnereiknek versenyképes árakat tudnak biztosítani. A teljes körű szolgáltatást igénylő vevőik igényeit saját járműveikkel történő kiszállítással tudják kielégíteni.

Mediterrán Itália

Mediterrán Itália

A Mediterrán Italia Kft. által forgalmazott tetőcserepek mind látványukkal, mind minőségükkel olyan különleges lehetőségeket kínálnak, amelyeket eddig csak a tősgyökeres mediterrán emberek, illetve az igényes nyugati vevők élvezhettek. A SILA gyár több évtizedes tapasztalata és az olasz fejlesztők szakadatlan újító kedve új fogalmat alkotott. A neve: GRES kerámia mediterrán tetőcserép.

Mediterrán tetőcserép

Mediterrán tetőcserép

A mediterrán lakóépületek legjellegzetesebb eleme az alacsony hajlásszögű tető és az égetett agyagból készült mediterrán tetőcserép fedés. Az általuk forgalmazott kerámia tetőcserepek Észak-Olaszország egyik legrégibb hagyományokkal rendelkező és legnagyobb tetőcserépgyárában - Industrie Cotto Possagno S.p.A. - készülnek. A korunk magas technológiai követelményeinek megfelelő, ugyanakkor a régi hagyományokat tiszteletben tartó mediterrán tetőcserepek alapanyaga egy kiváló minőség alumínium-szilikátban gazdag agyag.

Hirdetés
Mediterrán tetőrendszer

Mediterrán tetőrendszer

A Mediterrán tetőrendszer tartalmaz minden olyan beton- fém- és műanyag kiegészítőt, amely egy tető teljes, szakszerű kialakításához elengedhetetlen. Teljes tetőrendszert kínálunk, mely az előbbieken túl a speciális igények megoldásait is biztosítja. Mindezt oly módon, hogy a kiegészítő a kiválasztott tetőcseréphez a legjobban igazodjon mind funkcióban, mind pedig színben.

Napelemes cserép forgalmazás

Napelemes cserép forgalmazás

Cégünk a közelmúltban nyitott egy bemutatótermet, ahol megújuló energiaforrások ismertetése, forgalmazása történik. Tevékenységünk minnél szélesebb körben történő megismertetése céljából hoztuk létre weboldalunk. .

Napelemes cserepek

Napelemes cserepek

Bizonyára önben is felmerül a kérdés mi ez a különleges valami,amely tetőcserép is meg nem is, napelem is meg nem is?....Az érzések kérdésekkel párosulva kavarognak bennünk,hogy mi is ez a világviszonylatban is eddig nem létező új dolog,milyen intuíció vezérlte a megalkotóját?

Petró Építőanyag - kerámia tetőcserép

Petró Építőanyag - kerámia tetőcserép

Az építőanyag otthonunk szíve-lelke. A tökéletes építőanyag évtizedeken, generációkon át biztonságot nyújt, fenntartható és a lehetőségekhez mérten környezetbarát. A Petró Építőanyag Iroda immár 20 éve kínálja minőségi tetőcserepek, kémények, téglák és tető kiegészítők széles választékát akciós áron, kedvező ajánlatokkal. A kerámia tetőcserép a legelterjedtebb és legnépszerűbb tetőfedő anyagok közé tartozik. Szín- és formavilágában hihetetlenül gazdag, ezen kívül kiválóan ellenáll a szélsőséges időjárásnak, nem érzékeny a savakra, lúgokra, fagyra, sőt, éghetetlen. Építőanyag irodánknál változatos tetőcserép akció várja megrendelőinket, hogy esztétikus és praktikus tetővel gazdagítsák otthonukat.

Takács Tüzép

Takács Tüzép

Építőanyag, tégla, cserép, térkő kereskedelem. Megvásárolt terméket díjmentesen tárolják, a kért időpontban szállítják! Az oldalaikon feltüntetett árak minden esetben bruttó árak. Mennyiségtől és távolságtól függően, akár ingyenesen is. Áraikból esetenként további kedvezményeket is adunk.

Tető ABC

Tető ABC

A Tető ABC egyaránt foglalkozik beton- és kerámia cserepek forgalmazásával. Széles választékból (Bramac, Altek, Azzuro, Leier, Mediterrán, Tondach, Creaton) választhatnak az érdeklődők. A vásárló egy helyen megtalálja a kívánt cserepet, valamint a kiegészítőket.

Tetőcserép értékesítés

Tetőcserép értékesítés

Tetőcserép és kiegészítő termékeik széles választékát találja építőanyag kereskedés telepünkön. Kerámia tetőcserép és betoncserép kínálatunk hódfarkú cserép valamint hornyolt és sajtolt tetőcserép választékunkból áll. Bramac, Leier, Mediterrán, Creaton vagy Tondach tetőcserép? Melyiket választotta? Vagy segíthetünk a választásban? Hívja felkészült szakembereinket, és teljes körű szaktanácsadással segítenek kiválasztani az Önnek legjobb tetőcserép megoldást. Vagy jöjjön el bemutatótermünkbe, nézze meg tetőcserép mintáinkat, és válasszon szakembereink segítségével. Várjuk Önt.

Tetőcserép.org

Tetőcserép.org

Legyen szó akár mediterrán, akár modern épületről, a cégünk termékválasztékában kapható beton és kerámia tetőcserepek, nemcsak dekoratívak, de időtállóak is. A tetőcserép nem olcsó beruházás, ezért rendkívül fontos, hogy olyan minőséget vásároljunk, ami képes generációkon át is megőrizni a eredeti színét, töredezetlen felületét, és erős szerkezetét. A tetőcserepek akár díjmentes házhoz szállítással, és helyszíni tetőmunkákkal is rendelhetők! Weboldalunkon részletes cikkeket és remek minőségű termékeket találhat!

Tuti menü