Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Egyéb építőipari elemek képes leírás - Cserép.tlap.hu
részletek »

Egyéb építőipari elemek - Cserép.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cserep.tlap.hu » Egyéb építőipari elemek
Keresés
Találatok száma - 14 db
 Schiedel kémény

Schiedel kémény

A Schiedelshopnál a legkedvezőbb akciós áron vásárolhatja meg Schiedel kéményét, melyet az ország egész területén díjmentesen házhoz szállítunk. Kéményeinkre 30 év garanciát biztosítunk. A SchiedelShop kéményáruház üzemeltetője a Piramis Építőház Kft. az elmúlt években több alkalommal is elnyerte az év Schiedel-kémény márkakereskedője címet. Itt működik az első és jelenleg egyetlen online Schiedel-kémény konfigurátor ahol önállóan összeállíthatja az igényeinek megfelelő Schiedel kéményt Nálunk a legkedvezőbb akciós áron vásárolhatja meg Schiedel kéményét

Bádogos Centrum - Győr

Bádogos Centrum - Győr

Cégük 1998-ban magánvállalkozásként indult, majd Bádogos Centrum Kft folytatja kivitelezői és kereskedelmi tevékenységét. Társaságuk fő profilja különböző alapanyagokból /alumínium, színes alumínium, horganyzott, horgany, vörösréz, acél/ készült csatornarendszerek /Lindab, Ruukki, Zambelli, Prefa/ és tartozékaik, egyéb bádogos kiegészítők /kézi szerszámok, korctömítő/ forgalmazása és kivitelezése.

Ereszcsatornák

Ereszcsatornák

A háztető fontos kiegészítője az esővizet, hóolvadékot biztonságosan elvezető ereszcsatorna. Az eresz állapota nem pusztán esztétikai kérdés, a ház egészére kihat. Az ereszcsatornákat évtizedekkel ezelőtt még épületbádogosok készítették. Szelvényük és az elhelyezésük szerint megkülönböztettek félkör- és négyszögszelvényű függő ereszcsatornákat, párkányon ülő csatornákat, fekvő-, párkányba süllyesztett-, béléses- és attika csatornákat.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Faanyag, faáru - Szolnokfa

Faanyag, faáru - Szolnokfa

Vásárolj 10 éve működő fatelepünkön akciós építő minőségű fenyő fűrészárut, hajópadlót, osb lapot, lambériát, asztalos szárított borovi faanyagot, szöget, csavart, ácskapcsot. Minden héten friss vágású fenyő fűrészárut importálunk Ukrajnából, Szlovákiából, Romániából. Folyamatos készletünk 200-500 m3, amiből az ácsok, asztalosok, barkácsolók is válogathatnak kedvükre. Jöjjön el, győződjön meg róla saját szemével és kérjen árajánlatot!

Fürdőszoba webshop, furdoszoba.co

Fürdőszoba webshop, furdoszoba.co

Minden, ami fürdőszoba. A legjobb német gyártók termékei. Teljes kínálat. Mosdók, zuhanyzók, WC - toalett. A bolti árak alatt. Nem csak magánszemélyeknek. Szerelőknek, nagyobb ingatlan beruházóknak egyaránt érdekes lehet webáruházunk. Ingyenes kiszállítás 20.000 Ft feletti vásárlás esetén az ország egész területén. Utánvéttel, előre fizetni nem kell.

Fűrészáru, lambéria

Fűrészáru, lambéria

A gerendákat tetőszerkezetek, szerszámtárolók, lépcsőkorlátok, lépcsők, kerti pihenők, ülőalkalmatosságok, garázsok, gyermek játékok (hinta, mászóka), kerítés, terasz, oszlopok kialakításához használják fel többek között, de az alkalmazási lehetőségek tárháza mondhatni kifogyhatatlan.

Gipszkartonok

Gipszkartonok

A gipszkartonoknak több fajtája is kapható: hagyományos, tűzálló, valamint az impregnált, vízálló. A tűzálló gipszkartonokat sokszor tetőfedésnél alkalmazzák, míg az impregnáltat fürdőszobáknál, nedves, párás helyiségeknél. A gipszkartont fel lehet használni falak, ál-mennyezetek készítéséhez. Előszeretettel alkalmazzák falaknál burkolatként, a felületi hibák elfedésére is. Könnyű kezelhetősége miatt igen kedvelt.

Hullámlemezek

Hullámlemezek

Az oldal a Hullámlemezeket mutatja be, valamint az azokat gyártó cégeket. Azon vagyunk, hogy mindig a legfrissebb információval lássuk el vásárlóinkat, hogy megkönnyítsük választásukat, a termékek és felhasználásuk pontos ismerete alapján.

Lambéria, hajópadló, osb lap

Lambéria, hajópadló, osb lap

Kérj ingyenes visszahívást az alfoldfa.hu oldalon! Faburkolatokkal a természetet viszem az otthonodba! Fenyő hajópadlók, lambériák és teraszburkolatok illata és kinézete a frissességet és a természet juttatják az eszedbe. Teraszburkolat a kertek ízléses kialakításában segít. Használj KVH gerendát repedés, csavarodás ellen. A látszó felületű KVH gerenda tökéletes családi házak belső gerendázatához és külső előtetőkhöz az alacsony nedvességtartalma miatt. Faház burkolattal impozáns melléképületet, fatárolót építhetsz magadnak. Szárított léccel a hajópadlók, lambériák felrakását tudod biztosítani. Bútor alapanyagra van szükséged? Svéd, finn asztalos fenyő-fűrészáru a megoldás. Nincs géped és időd fűrészelni? Táblásított fenyő lapot vásárolj. Tetőt felújítasz? Válazd az IKO zsindelyeket, tetőfóliákat.

Hirdetés
Mixerbeton értékesítés

Mixerbeton értékesítés

Mixerbeton eladás, szállítás, szivattyúzás Budapesten és vonzáskörzetében! Teljes körű ügyintézés a megrendeléstől a bedolgozás befejezéséig! ALACSONY árak, RUGALMAS kiszállítás, INGYENES helyszíni felmérés. Megrendelésével, kérdésével forduljon hozzánk bizalommal! www.betonar.hu Tel.:+36 20/405-7679

Osb lapok

Osb lapok

Az OSB az angol Oriented Strand Board szó rövidítése, mely szabad fordításban Irányított szálelrendezésű lapot jelent. Az elnevezés az anyagszerkezetre utal, ami a terméknek a szilárdságát biztosítja.

OtthonDepo.hu lakberendezési és építőanyag webáruház

OtthonDepo.hu lakberendezési és építőanyag webáruház

Tisztelt Szerkesztő Úr/Hölgy! Cégünk egy hagyományosan működő családi vállalkozás. 1990-ben alakult, azóta folyamatosan fejleszti üzleteit és bővíti nagykereskedelmi hálózatát. Vevőkörünk kiszélesítése céljából webáruházat hoztunk létre, amelynek neve OtthonDepo.hu lakberendezési és építőanyag webáruház Azzal a kéréssel fordulok Önhöz, hogy az oldalán kérem jelenítse meg a webáruházunk címét! Bízom segítségében, kérdéseivel kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken állok rendelkezésére. Köszönettel: Szabó Györgyi E-mail: linkajanlas@otthondepo.hu

Trapézlemez, cserepeslemez

Trapézlemez, cserepeslemez

K-Ferro Acéldiszkont - Cégünk vas és acélipari termékek gyártásával illetve kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Az acélkereskedelemben és gyártásban több mint 10 év szakmai tapasztalattal mára már három telephelyen folytatjuk tevékenységünket. Trapézlemezek, hullámlemezek, cserépmintás lemezek, kerítésoszlopok és kerítésrendszerek, szőlészeti fém támrendszerek, zártszelvények és idomacélok, valamint ereszcsatornák és mobilgarázsok forgalmazása mellett ezen anyagok igény szerinti méretre gyártását is vállaljuk. Rugalmasságunk és nyitottságunk lehetővé teszi, hogy megrendelőink egyedi igényeinek megfeleljünk és mindezt a lehető legrövidebb határidővel és legkedvezőbb áron tegyük.

Zsindelyek

Zsindelyek

Legszigorúbb európai követelményrendszer alapján minősítik. Első osztályúak azok, melyek minden szabványnak megfelelnek, Másod osztályúaknak minősülők csak néhány európai éghajlati követelménynek felelnek meg. Egyszerű felrakásukból és kis súlyukból adódóan igen kedvelt az építőiparban.

Tuti menü