Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cserépkályhák képes leírás - Cserép.tlap.hu
részletek »

Cserépkályhák - Cserép.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cserep.tlap.hu » Cserépkályhák
Keresés
Találatok száma - 16 db
A cserépkályha építés

A cserépkályha építés

Külső rétegét mázas csempe alkotja, amely végtelen szín- és formaválasztékban kapható. A tűzteret, a kályhabelsőt samott téglával rakjuk ki, ami szintén agyag, kétszer kiégetett tégla. Jellemzője a rendkívül nagy hőállóság és hőtartó képesség.

Biró Csempe (Üröm, Budapest)

Biró Csempe (Üröm, Budapest)

Kiváló minőségű anyagokból készült cserépkályhák, a Biró-Art-Ker. Bt forgalmazásában. Szakembereik több éves szakmai tapasztalattal végzik a cserépkályhák építését. Rengeteg fajta, egyedi cserépkályhát építenek, rövid határidővel. Kedvező árakon lehet megvásárolni termékeiket, melyekre hosszú távú garanciát biztosítanak. A cserépkályhák mellett kandallókat, kályhacsempéket, kályhaajtókat, kandallóbetéteket és egyéb kellékeket is forgalmaznak. Cégük a III. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Csaszkókályha

Csaszkókályha

A tél és a hideg ne jelentsen gondot többé az ön számára! Egy igényes cserépkályha, kandalló, és Búbos kemence kivételes dísze lehet az otthonunknak. Egy kályha kivitelezése minden esetben alapos és hozzáértő építőkkel készül. A vállalkozásunk cserépkályha, kandalló, búbos kemence, és kerti grill építésével, és karbantartásával foglalkozik az ország egész területén belül. Egy ingyenes felmérés és tanácsadás keretében árajánlatot adunk, és utána az ön kezében van a döntés! A weboldalunkon minden lényeges tudnivalót megtalál, mindemellett hangulatos fényképek adnak kedvet az általunk megépített kályhákhoz!

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
CSERÉPKÁLYHA és KANDALLÓ Kft.

CSERÉPKÁLYHA és KANDALLÓ Kft.

Cserépkályha és kandalló építés, kályhacsempe, kandallóbetét, kályha ajtó forgalmazása. Honlapukon megtekintheti termékeinket, a cserépkályhától a kandallóig. Kályhacsempéink a klasszikustól a teljesen modernig minden átölel, színválasztékunk 40 alapszín illetve egyedi kérést is teljesítünk. Termékpalettánkon a kályhacsempétől a kandallóbetétig mindent megtalál az ehhez tartózó kiegészítőkkel együtt. vizes kandalló, kályha, tűztér, cserépkályha építés, kandalló építés, fatüzelés, olcsó kandalló, olcsó cserépkályha, kandalló, kemence, kályhacsempe, kandallóbetét, cserépkályha ajtó, vízteres kandalló, cserépkályha, modern kandalló, modern cserépkályha

Cserépkályha l Berkes-Szabó Tamás

Cserépkályha l Berkes-Szabó Tamás

A pattogó tűz látványa - az otthon melege. Az ember ősidők óta vonzódik a tűzhöz. A tűz fénye, melege, a pattogó tűz hangulata az idők kezdete óta a biztonságot, az otthont jelenti számunkra. Ugyan a komfortosabb, automatizálható fűtési rendszerek kényelme visszaszorította a hagyományos fűtés népszerűségét, napjainkban azonan újjáéledni látszik a családi tűzhely kultusza. A tűz a meghittséget, a biztonságot, a családi fészek melegét hozza életünkbe, a tudat, hogy megszelidítettünk egy veszélyes elemet és ez azóta minket szolgál, legtöbbünket megnyugvással tölt el. A függetlenség érzésével, hogy nem vagyunk kitéve szolgáltató vállalatmonstrumok kénye-kedvének. Reneszánszát éli a cserépkályha, a kandalló, és egyre szívesebben sütünk-főzünk kemencében. A http://www.otthonmelege.hu ebben a témában segít eligazodni rengeteg, mindenki számára érthetően megfogalmazott információval, hogy a családi tűzhely valóban a biztonságot és a nyugalmat hozza életünkbe: az otthon melegét.

cserkandung

cserkandung

Új cserépkályhát, csempekandallót szeretne? Esetleg van kandallója, kályhája, ami felújításra, újjáépítésre, javításra szorulna? Netalán saját, egyedi kályhát, kandallót, kemencét készíttetne? Mi segítünk! Látogasson el a http://www.cserkandung.hu oldalra, ahol számtalan megoldásaink közül válogathat: Cserépkályhák, csempekandallók, mobilkályhák, látványkandallók, kemencék, radiátor helyetti megoldások, egyéb kandallók, kemencék, gázüzemű cserépkályhák akár termosztáttal. Vállalunk kályhák, kemencék, kandallók tisztítását, karbantartását, javítását, valamint újra csempézését, régi kályhák csempéjének átrakását, rostély pótlást, kéményátkötést, vaskályhák és sparherdek samottozását is.

Fehér Csaba - Siklós

Fehér Csaba - Siklós

Több mint 20éve tanulta a szakmát, majd a cserépkályha csempe elemek készítésével kezdett el foglalkozni. Műhelye Baranya megyében, Siklós városában található. Iparos már 20éve és ezalatt számtalan cserépkályhához gyártottelemeket, s tervezett itthonra és külföldre is.

Kályhacsmpe Manufaktúra Kft.

Kályhacsmpe Manufaktúra Kft.

Céluk az, hogy a tömegtermeléssel szemben kisszériás, széles termék és színválasztékukból a megrendelő egyedi igényei szerinti legjobb terméket tudják biztosítani. Ezen célok megvalósításában döntő szerepet játszik a megrendelés alapján, tüzelőberendezésenkénti egyedileg történő gyártás, a magas arányú kézi munkavégzés, a stabil munkaerő, és a cégvezetés több évtizedes, a kályhacsempe gyártásban szerzett szakmai tapasztalata.

KÁLYHAHÁZ Cserépkályha és Kandalló Gyártó,  Építő és Forgalmazó  Kft.

KÁLYHAHÁZ Cserépkályha és Kandalló Gyártó, Építő és Forgalmazó Kft.

Kandalló és Kályhacsempéinket a magas minőségi színvonalat képviselő, kétszer égetett, öntési technológiával állítjuk elő. A megfelelő esztétikai megjelenés biztosítása érdekében a harminc éve változatlan receptura alapján gyártott, Németországból importált fehér agyagból, 42% samott liszt hozzáadásával és hozzá jól illeszkedő Olasz, Cseh és Spanyol alapanyaggyártók mázaival dolgozunk. Termékeink méretpontosságának köszönhetően szinte csiszolás nélkül összeépíthető. Cégünk a kályhacsempegyártáson kívül cserépkályha és kandalló tervezésével és kivitelezésével is foglalkozik. (építés, átrakás, felújítás, tisztítás.) A helyszíni felmérést és az árajánlat készítését ingyen elvégezzük Amennyiben a tisztelt megrendelő, 2010 12 01 és 2011 03 31 közötti időszakban rendeli meg cserépkályháját, kandallóját 10% kedvezményt biztosítunk.

Hirdetés
Kandalló- cserépkályha stúdió

Kandalló- cserépkályha stúdió

A termékskála a vevő szín és forma igényéhez kialakított, egy könnyen kiválaszthatja az Önnek pontosan megfelelő terméket nagyságban, formában egyaránt. Bármilyen elképzelésnek megvalósításában partnerek tudnak lenni. A bemutatott tűzhelyek csak ízelítőként szolgálnak. Bármilyen igénnyel, speciális elképzeléssel forduljnak bizalommal.

KeramikArt

KeramikArt

A cégvezető Kern Gyöngyi, férjével Kern Theoval, valamint a képzett szakembereikkel minden szempontból első osztályú termékek elöállításán dolgoznak. A cserépkályhák, és kandallók tervezője, designere, Kern Theo, akinek egyedi tervei, elgondolásai nemzetközileg ismertek és elismertek. Cserépkályháink túlnyomó részét még ma is külföldön értékesítjük. Körülbelül 50 cserépkályhaépítő-vállalkozás Németországból, Ausztriából, Belgiumból, Luxemburgból, stb.építi a KerámikArt kályhacsempéiböl,cserépkályháit, és kandallóit szerte Európában.

Orbán cserépkályhabolt

Orbán cserépkályhabolt

Cégük 1991 óta foglalkozik cserépkályhák, csempekandallók tervezésével, értékesítésével. Kínálatukban 5 kályhacsempe gyártó cég - Durrell Kft (Kerakomplex), MAT Kerámia Kft, Pécsi Kerámiaüzem, Nádasd Kerámia, Zsolnay Porcelánmanufaktúra Rt - termékei szerepelnek.

Péter András Cserépkályha építő mester

Péter András Cserépkályha építő mester

A meleg otthon sok tényezőből tevődik össze. Vannak szerencsések akik már birtokában vannak egy tökéletes fűtési rendszernek, amely amellett hogy takarékos és környezetkímélő még az esztétikai követelményeknek is tökéletesen megfelel. Ha ön még nem eme szerencsés csapat tagja akkor a legjobb helyen jár. cégünk egyedi tervezésű cserépkályhák, kandallók valamint kerti tűzhelyek és kemencék tervezésével és építésével foglakozik. Az általunk épített kályhák már 3-4 óra tüzeléssel 12-14 órán át meleget adnak. További információért és referenciáink megtekintéséért kérjük látogasson el weboldalunkra.

Steinbach

Steinbach

Egyedi, kézzel gyártott cserépkályhák, kandallók és tűzhelyek. Számítógépes látványtervezés és hőszükséglet-számítás. Vállalják egyedi kályhák, kandallók megtervezését, gyártását és felállítását. Antik kályhák restaurálásában és felújításában is rendelkezésére állnak.

Tőkés Kerámia Kft

Tőkés Kerámia Kft

Cégük, a Tőkés Kerámia Kft. több évtizedes tapasztalatát felhasználva kínálja Önnek saját gyártású cserépkályháit, kandallóit és ezek kiegészítőit. Biztosítják, hogy náluk találja meg az ország legolcsóbb kézzel gyártott kályhacsempéit, amelyek hosszú időn keresztül fogják biztosítani otthona kellemes melegét.

Varga Zoltán - Budapest

Varga Zoltán - Budapest

Varga Zoltán cserépkályha készítő mester. Vállalja cserépkályhák, kerti grillek építését az ország egész területén. A cserépkályha nagy tömege és a füst elvezetésének módja miatt a meleget szivacsszerűen szívja magába. Amikor elérte a maximális hőtároló képességét, akkor kezdi magából kifelé sugározni a meleget. Folyamatos üzemnél naponta elég csak annyi fát eltüzelni benne, ami a nap során leadott hőmennyiséget a falazatban pótolja. Tehát a cserépkályha tulajdonképpen egy hőtároló éléskamra.

Tuti menü