Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Cserép gyártása képes leírás - Cserép.tlap.hu
részletek »

Cserép gyártása - Cserép.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: cserep.tlap.hu » Cserép gyártása
Keresés
Találatok száma - 5 db
Creaton tetőcserepek

Creaton tetőcserepek

Creaton tetőcserép - kiváló minőségű égetett kerámia tetőcserép 50 év garanciával. Új tetőfedéseknél, felújításoknál, építkezőknek és kivitelezőknek egyaránt kijár a csúcsminőség, melyet a Creaton tetőcserepek nyújtanak.

Cserép fedés

Cserép fedés

Ha a házak ablakait a szemnek neveztük, akkor a tetőt a frizurának, hajzatnak mondhatjuk. Ahogy egy nő szépségének fontos része a szeme és a haja, ugyanúgy ház teteje is annak megítélésében igen fontos szerepet játszik.

Magyar Tégla Szövetség

Magyar Tégla Szövetség

Az oldal a téglával és cseréppel foglalkozik, melyek környezetbarát, természetes építőanyagok a jó minőségű házak építéséhez. Kiváló hőtechnikai, épületenergetikai tulajdonságaival hazánk piacvezető családi ház építőanyagai. A Magyar Téglás Szövetség a hazai tégla- és cserépgyártók érdekképviselete.

Tetőfedő, kivitelezők magazin hírek
Tengeri homokot használtak betongyártáshoz Kínában
Tengeri homokot használtak... Nyolc építőipari vállalat működését felfüggesztették egy évre, mert tengeri homokot használtak a betongyártáshoz a dél-kínai Kuangtung tartomány Sencsen városában - jelentette a kínai média szerdán. Több mint harminc építési vállalatnál találtak szabálytalanságokat, miután a Kínai Központi Televízió (CCTV) a közelmúltban az előírtnál gyengébb...
Az épületfa története és fajtái
Az épületfa története és fajtái A fa felhasználási az építészetben igen régi múlttal rendelkezik. Már őskori...
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés?
Engedélyköteles-e a tetőablak-beépítés? Gyakran előfordul, hogy a csak padlásként használt tetőteret később ki...
Mediterrán Tetőcserép

Mediterrán Tetőcserép

Mediterrán tetőcserép gyártás és forgalmazás Budapesten cégünk jóvoltából! A tetőcserép készítésen kívül szintén vállaljuk mediterrán házak külső, valamint belső tervezését egyaránt. Hogy miért érdemes mediterrán tetőcserepet szereltetni házunkra? Három remek tulajdonsága van a mediterrán tetőcserépnek: fagy-, és vízálló, valamint mérettartó - ezekre mind 30 év garanciát vállalunk!

Újraindult cserépgyártás

Újraindult cserépgyártás

Az elmúlt négy évtized legrosszabb évét zárta 2009-ben az építőipar. A Tondach zrt. ugyan február végén újraindította csornai üzemét, de a piac fellendülésére még várni kell. Akár elbocsátások is lehetnek az ágazatban.

Tuti menü